+381 63 667 669

Ako ste pokušavali da odlučite da li ćete postaviti ogradu na svom imanju ili ne, pojaviće se mnogo pitanja zašto bi trebalo da investirate u ogradu. Postoji mnogo razloga zašto biste trebali da postavite ogradu na ili oko svoje imovine i iako se svaka nekretnina razlikuje od druge, ograda je odluka koja ne samo da će poboljšati sigurnost već će povećati i vrednost Vašeg doma. Evo nekih od važnijih razloga za postavljanje kvalitetne ograde oko Vašeg imanja.

Bezbednost i sigurnost

Najvažniji razlog za postavljanje ograde na Vašem imanju je sigurnost. Ograda štiti Vaše dragocenosti i što je još važnije štiti Vas i Vašu porodicu. Ne postoji grad ili predgrađe na planeti u kojem nema kriminala, a ni Vaš kraj sigurno nije izuzetak. Ograda deluje kao sredstvo odvraćanja prestupnika od kriminalnih radnji.

Ograde nisu dizajnirane samo da drže ljude i životinje van Vašeg poseda, već pomažu i bezbednosti dece (da dete ne istrči na ulicu npr.). Sa sigurnosne perspektive, saznanje da su Vaša deca bezbedna u dvorištu koje je ograđeno nudi solidan duševni mir kada je u pitanju njihovo blagostanje. Ograde su takođe odlične za držanje kućnih ljubimaca u ograničenom, kontrolisanom području.

Granice

Bez ograde može biti teško znati gde su Vaše imovinske linije, a postavljanje ograde će pomoći da se definišu ispravne granice između Vas i Vašeg komšije. Iako se sada možda dobro slažete sa komšijama, to možda sutra neće biti slučaj, a često imovinske veze mogu igrati ulogu u međususedskim sporovima. Ograde su savršen način da se ovo spreči.

Privatnost

Privatnost je takođe jedan od najčešćih razloga za postavljanje ograde na Vašem imanju. Ograde mogu odvojiti Vaš dom od spoljašnjeg sveta, a kada je u pitanju privatnost, saznanje da nema radoznalih očiju stranaca ili komšija koji posmatraju Vašu porodicu nudi slobodu. Privatnost se lako može postići upotrebom visoke ograde ili kombinovanjem ograda sa drvećem i žbunjem.

Estetika

Ograde su odličan način da povećate privlačnost Vašeg doma. Dostupne su mnoge opcije za ogradu koje mogu povećati estetsku privlačnost Vašeg doma, a samim tim povećavaju mu i tržišnu vrednost. Vešto planirana ograda može ne samo da stvori mesto bezbednosti, sigurnosti i privatnosti, već može da ponudi savršeno rešenje za povećanje vizuelnog aspekta Vaše imovine. Odabir ograde koja odgovara Vašem domu podjednako je važan kao i da obezbedite da ima prave aspekte bezbednosti i privatnosti. Vaša ograda treba da bude izdržljiva i da odgovara Vašem domu u bojama i stilu.

Prodaja

Kvalitetna ograda povećaće tržišnu vrednost Vašee nekretnine ako želite da je prodate. Novi vlasnici kuća traže kvalitetnu ogradu, kao što im je bitno da i kuća bude kvalitetna.  Sigurnost i privatnost su obično visoko na listama kupaca, pa je Vaša nova ograda odlična investicija koja će se vratiti.

Ovo su samo neke od ograda koje smo do sada napravili:

Ukoliko vam je potrebna ograda, možete nas kontaktirati putem telefona pozivom na +381 63 7675655

ili slanjem mejla na: office@jpsteel.rs